Rüyada birinin uzandığını görmek

Rüyada birinin uzandığını görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, mutlu günler yaşanacağına, doğru işler yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin uzandığını gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çimlere uzanmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kumlara uzanmak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde uzanmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağına uzanmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere uzanmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kıyısında uzanmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kumsala uzanmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments