Rüyada koltuk altını aldığını görmek

Rüyada koltuk altını aldığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kendi geleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altını aldığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada koltuk altını aldığını görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kıl görmek mevkilerinin yüksek olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, geçim derdine düşmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments