Rüyada koltuk altında saç görmek

Rüyada koltuk altında saç görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında saç gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada koltuk altında saç görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altında toz görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altından kıl almak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak çok başarılı olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında beze görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments