Rüyada koltuk altından kıl koparmak

Rüyada koltuk altından kıl koparmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altında kıl almak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek özel muamele göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak sorunların son bulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine yorulur.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, günah ve suç işleyeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek daha bir sevileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek umutlarını kaybedeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments