Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, makbul olan mallar edineceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments