Rüyada koltuk altında kıl almak

Rüyada koltuk altında kıl almak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altında kıl almak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altında kıl almak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments