Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çok zarar göreceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek düzenin kurulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, pek çok olumlu gelişmelere yorulur.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yeterli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek belalardan korunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments