Rüyada koltuk altında kıl koparmak

Rüyada koltuk altında kıl koparmak boş kuruntularla uğraşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerinin çok açılacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, örnek insan olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada koltuk altında kıl görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında kıl almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada koltuk altından kıl almak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, aile hayatının kötüye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments