Rüyada koltuk altında çok kıl görmek

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, gülüp eğleneceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında çok kıl gördüyseniz:

  • İyimser duygularınızı harekete geçirebilirseniz ilişkinizi koruyabilirsiniz.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işarettir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulur.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments