Rüyada kıllı koltuk altı görmek

Rüyada kıllı koltuk altı görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, üzüntü yaşamaya, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret eder.

Rüyada kıllı koltuk altı gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments