Rüyada kol çantasının çalındığını görmek

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol çantasının çalındığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada çantası çalınmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çantasının çalındığını görmek kar elde edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada çanta çalınması görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çantamın çalındığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol çantasını unutmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kazancın gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybetmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
16 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Adife

Rüyamda bir arabaya bininiyorum inip birine adres soruyorum çantam arabanın içinde sonra bir bakıyorum araba hızlıca gidiyor

Melda

Merhaba, rüyamda okul tuvaleti gibi bir yerdeyim, dış kapının arkasına siyah ve iyi bir marka büyük bir deri çanta asıyorum.Tuvaletten çıktığımda bulamıyorum.Orda tanıdığım insanlar da var.Soruyorum ilgilenmiyorlar, büyük bir üzüntü ile uyanıyorum.

Buse

Rüyamda gemideyiz çantamı direk gibi bir yere asmışım orada duruyor, sonra diyorum ki ay çantama bişe olur gidim alim diyorum. O sırada gemi çok kalabalık ben çantama ulaşmaya çalışırken , çantamın yanındaki adam alıp kaçıyor, gemiden uzaklaşıyor.içinde çok pahalı telefonum ve çok param varmış. Onlarda gidince çok üzülüyorum içim yanıyor. Arkasından koşuyorum ama yakalayamıyorum

Hatice

Cafe gibi bi mekandayım rüyamda herşey beyaz çantamda beyaz tuvalete gittim geri geldiğimde çantam yoktu ve ben aramaya başladım kameralara baktık çalındığını görüyoruz ama kişinin yüzü yok

Hazal

Rüyamda dolmustayim ve kol çantamı farkında olmadan çalıyorlar ben camdan bakınca görüyorum dışarıdaki çocukların elinde iniyorum dolmuştan yanımda küçük erkek çocuk var güya yeğenimmis hırsızların peşinden koşuyorum ama yakalayamiyorum içinde hep paralarım varmis falan sonra çok kalabalık yerlerde yeğenimin arıyorum onu da bulamıyorum

Hazal

Teşekkür ederim

Nilgün

Isiklarda cantam yere koyuYorum ve cantami caliyorlar cantamda para yok tel. Var diyorum

Nilgün

Tesekkür ederim

Elif

Pazarda çantamı kaybettim. Pazarcı üzerine kıyafet koyup saklamış. Çantanın sapını görüp çektim ve çantamı buldum. Polise şikayet edeceğim sizi diyerek uzaklaştım.