Rüyada kol çantasını kaybetmek

Rüyada kol çantasını kaybetmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybetmek gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Rüyada kol çantasını kaybetmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil çanta kaybetmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta ve para kaybetmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada okul çantasını kaybetmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çanta kaybetmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada para çantasını kaybetmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı çanta kaybetmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına inanılır.

Rüyada para çantası kaybetmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments