Rüyada kol çantasını unutmak

Rüyada kol çantasını unutmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada kol çantasını unutmak gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada kol çantasını unutmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trende çanta unutmak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantayı otobüste unutmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde çanta unutmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işaret eder.

Rüyada otobüste çanta unutmak yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantasını unutmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada arabada çanta unutmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
belma

Merhaba ben rüyamda hastaneye gidiyorum. Eve yaklastigim zaman çantayı hastanede unuttuğumu farkediyorum. Almaya geri gidiyorum. Ama sonrasını hatırlamıyorum. Bunu yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
belmapat@gmail.com