Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, moralinin yükseleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok sevileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek borcunun çok olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet eder.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bileği kırılmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bileğinden tutmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments