Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, mutlu günler yaşanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek kırılacağına, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada el bileğini kesmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments