Rüyada arpacık soğan görmek

Rüyada arpacık soğan görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arpacık soğan gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada arpacık soğan görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arpacık görmek kötü günlerin geride kalacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada gözünde arpacık görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Rüyada arpacık çıktığını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözde arpacık görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments