Rüyada arpacık soğanı ekmek

Rüyada arpacık soğanı ekmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arpacık soğan görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek işlerin günden güne artacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada gözde arpacık görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada arpacık çıktığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arpacık görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments