Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek kendisine kızacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünde arpacık gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Rüyada gözünde arpacık görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arpacık çıktığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözde arpacık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek sevincinin üzüntüye döneceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arpacık görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Rüyada arpacık soğan görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments