Rüyada arpacık görmek

Rüyada arpacık görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, karasızlık yaşayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arpacık gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Rüyada gözde arpacık görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek sevilen bir dostun geleceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada arpacık soğan görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada arpacık çıktığını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulur.

Rüyada gözünde arpacık görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada arpacık görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments