Rüyada dudakları beyaz görmek

Rüyada dudakları beyaz görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudakları beyaz gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Rüyada dudakları beyaz görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin dudağından öpmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Rüyada erkeği dudağından öpmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarda yara görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada dudakta kan görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek arkadaştan görülecek faydaya, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla dudaktan öpüşmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments