Rüyada kocasının kucağında bebek görmek

Rüyada kocasının kucağında bebek görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kucağında bebek gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada kocasının kucağında bebek görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğini kucağına almak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalettir.

Rüyada kucağına bir bebek almak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kucağına almak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments