Rüyada kızının kucağında bebek görmek

Rüyada kızının kucağında bebek görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada kızının kucağında bebek gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızı kucağına almak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet eder.

Rüyada kızı kucağına almak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği kucağına almak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kucağında bebek görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Rüyada kucağa bebek almak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, inancının zayıflayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments