Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada karısını aldatan koca görmek borçlarının kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada kocanın karısını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments