Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek her zaman çok mutlu olacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ona emek vereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada karısını aldatan koca görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Rüyada kocası karısını aldatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine inanılır.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments