Rüyada kocanın karısını görmek

Rüyada kocanın karısını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada kocanın karısını gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kocası karısını aldatmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eski karısını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işarettir.

Rüyada kocanın karısını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet eder.

Rüyada eski kocanın karısını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments