Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, zorlukların giderileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek neşe içinde olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada karısını aldatan koca görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eski karısını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işarettir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Rüyada eski kocanın karısını görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments