Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek

Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, başarıların devamlı olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınlarla gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek düşmanların önlerinin açılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulur.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments