Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kırgınların barışacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kocanı başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınlarla görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sorunların hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Rüyada kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments