Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek tecrübelerini aktaracağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yüklü siparişler alacağına delalettir.

Rüyada kocasını başka kadınlarla görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments