Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, zor zamanların böylece geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments