Rüyada kocaman masa görmek

Rüyada kocaman masa görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, zenginliği bulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman masa gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada kocaman masa görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına delalettir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işarettir.

Rüyada kocaman güvercin görmek getirisinden daha fazla olacağına, rakiplerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada kocaman bir ay görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman ceviz görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman leylek görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işarettir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments