Rüyada kocaman güvercin görmek

Rüyada kocaman güvercin görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kocaman güvercin gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada kocaman güvercin görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir örümcek görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kiraz görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kocaman öküz görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman horoz görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bahçe görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Rüyada kocaman kamyon görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman erik görmek yoksul için zenginliğe, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments