Rüyada kuran okuyan kadınları görmek

Rüyada kuran okuyan kadınları görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, toparlanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okuyan kadınları gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kuran okuyan kadınları görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan kadınlar görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Rüyada kuran okuyan kadın görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okumaya gitmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okutmak neredeyse kahrolacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments