Rüyada kızını hamile kadın görmek

Rüyada kızını hamile kadın görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, sevap işleyeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, hikmete kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kızını hamile kadın gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada kızını hamile kadın görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada genc kızı hamile görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın hamile olmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne kızını hamile görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek rahat bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, gönlünce bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments