Rüyada genc kızı hamile görmek

Rüyada genc kızı hamile görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, şansının hep açık olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada genc kızı hamile gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada genc kızı hamile görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın hamile olduğunu görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada genç bir kızı hamile görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile genç kadın görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hayatının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın öldüğünü görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada genç bir kızı görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın evlendiğini görmek şeytana uyacağına, evleneceğinize işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments