Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bereketin geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalettir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak evlerin ayrılacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak istediği noktalara geleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak moralsiz ve düşünceli olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulanları kurtarmak yeni bir ortama girileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments