Rüyada boğulan bebek kurtarmak

Rüyada boğulan bebek kurtarmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, başarılarının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak bir süre belini doğrultamayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments