Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zor günler geçireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek kişinin muradına ereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak üçüncü gözünün açılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalettir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına inanılır.

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kişinin tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments