Rüyada kıyamet olacağını bilmek

Rüyada kıyamet olacağını bilmek çalışmalarının artacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek istediği başarıya kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününü bilmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek cesaretini yeninden toplayacağına, hayra ve esenliğe delalet eder.

Rüyada olduğunu bilmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek kısmetinizin açılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada öleceğini bilmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments