Rüyada kıyamet kopacağını bilmek

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yeterli kimse haline geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada kıyamet gününü bilmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek arabuluculuk yapılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Rüyada eşinin öldüğünü bilmek böylece hayata yeniden sarılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalettir.

Rüyada annesinin öleceğini bilmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rızkın genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin öleceğini bilmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments