Rüyada kıyametin kopacağını bilmek

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, planların tutmayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek kötü kişilerden uzak durulacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek malına gelecek zarara, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada annesinin öleceğini bilmek kesesinin her daim dolu kalacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öleceği günü bilmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi öleceğini bilmek isteklerinin erteleneceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments