Rüyada kısır yemek

Rüyada kısır yemek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, mal sahibi olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır yemek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kısır yemeğini görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada kısır yemeği yemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır yemek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada kısır yemeği görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır köftesi yemek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemeği yapmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments