Rüyada kısır yemeği yapmak

Rüyada kısır yemeği yapmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, istediği arabaya bineceğine, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kısır yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Rüyada kısır yemeği yapmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada kısır yapmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kısır yemeği görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına inanılır.

Rüyada kısır yemeği yemek umutların yıkılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işarettir.

Rüyada kısır köftesi yemek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments