Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinde başarılı olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Rüyada kısır yemeği yaptığını gördüyseniz:

  • Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın.

Rüyada kısır yemeğini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemeği yemek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kısır yemeği görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına yorulur.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kısır yemek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır köftesi yemek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments