Rüyada kirpinin ok attığını görmek

Rüyada kirpinin ok attığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kirpinin ok attığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunlu konulardan uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Rüyada oklu kirpi görmek gelişeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kirpi oku görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada kirpi beslemek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kirpi yemek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kirpi görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Rüyada ölü kirpi görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hem ün sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Saliha

Rüyamda kirpi oklarını etek uclarıma atıyordu.