Rüyada oklu kirpi görmek

Rüyada oklu kirpi görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, ferah bir eve geçileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada oklu kirpi gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada kirpi oku görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oklu kirpi görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kirpi kovalamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada kirpi beslemek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Rüyada kirpi yemek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kirpi görmek keyfinin yerine geleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işarettir.

Rüyada kirpi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments