Rüyada kirpi beslemek

Rüyada kirpi beslemek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, onlardan fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpi beslemek gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada kirpi beslemek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kirpi oku görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada kirpi yemek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kirpi öldürmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek parasının ve malının artacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde kirpi görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kirpi görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada oklu kirpi görmek allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments