Rüyada çok uzun kirpik görmek

Rüyada çok uzun kirpik görmek başarı için fırsatların artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada çok uzun kirpik gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada uzun kirpikler görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik uzun görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun kirpik görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, huzurun kaçacağına yorulur.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments