Rüyada gözünün içinde kirpik görmek

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işarettir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz ve kirpik görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments