Rüyada kirpikleri kesmek

Rüyada kirpikleri kesmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalettir.

Rüyada kirpikleri kesmek gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek başarılarının her geçen gün artacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kirpikleri kesmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek güzelliklerle dolacağına, stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada göz ve kirpik görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Rüyada güzel kirpik görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments